Uke 19: 

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag: 

  • Varmmat: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
  • Suppe: Gulrot - og ingefærsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.

Tirsdag:

  • Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
  • Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).

Onsdag:

  • Varmmat: Spareribs (gluten) servert med BBQ saus, mais-coleslow (melk, egg, soya) og stekte poteter.
  • Suppe: Spicy fiskesuppe (fisk, sennep, sulfitt) servert med aioli (egg, soya, sennep).
  • Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med BBQ saus, mais-coleslow (melk, egg, soya) og stekte poteter.

Torsdag:

  • Varmmat: Thai fiskegryte (melk, fisk, soya, gluten) servert med jasminris.
  • Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Thai grønnsaksgryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.

Fredag:

  • Varmmat: Storfe høyrygg i brun saus (melk, sennep), ratatouille (sennep), flatbrød (gluten) og kokte poteter.
  • Suppe: Kremet blomkålsuppe (gluten, melk, soya) servert med hvitløksolje og krutonger (gluten).
  • Vegetar: Provensk ratatouille (sennep) servert med kokte poteter og flatbrød (gluten).