Uke 19:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
- Suppe: Gulrot - og ingefærsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
Tirsdag:
- Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
- Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
- Vegetar: Vegetarsnitzel servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
Onsdag:
- Varmmat: Spareribs (gluten) servert med BBQ saus, mais-coleslow (melk, egg, soya) og stekte poteter.
- Suppe: Spicy fiskesuppe (fisk, sennep, sulfitt) servert med aioli (egg, soya, sennep).
- Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med BBQ saus, mais-coleslow (melk, egg, soya) og stekte poteter.
Torsdag:
- Varmmat: Thai fiskegryte (melk, fisk, soya, gluten) servert med jasminris.
- Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Thai grønnsaksgryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.
Fredag:
- Varmmat: Storfe høyrygg i brun saus (melk, sennep), ratatouille (sennep), flatbrød (gluten) og kokte poteter.
- Suppe: Kremet blomkålsuppe (gluten, melk, soya) servert med hvitløksolje og krutonger (gluten).
- Vegetar: Provensk ratatouille (sennep) servert med kokte poteter og flatbrød (gluten).